Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τώρα ζητάει λεφτά ο Λουκάς…!!!

1 Δεκεμβρίου 2009

Η ελλιπής χρηματοδότηση τροχοπέδη για τη ΜΑΦ

Την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των εργασιών της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επεσήμανε ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νοσηλευτικό ίδρυμα για να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών της ΜΑΦ

Ο Κατσαρός τώρα θυμήθηκε την ΜΑΦ και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το έργο αυτό το έχει ανακοινώσει ο Αβραμόπουλος το 2007 μαζί με την επανίδρυση του ΕΣΥ.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας προανήγγειλε την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής μελέτης και την παράδοση της οριστικής μελέτης του έργου της μονάδας αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ) στη Λάρισα, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.
Η κατασκευή της ΜΑΦ έχει εγκριθεί από το ΚΕΣΥΠΕ, ενώ με την ολοκλήρωση της μελέτης το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει άμεσα τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Λάρισας για την κατασκευή της. Για το θέμα αυτό ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνεργασία χθες με τον νομάρχη Λάρισας Λ. Κατσαρό.
Όσον αφορά τη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο υπουργός προανήγγειλε την ένταξη του έργου στο Δ’ ΚΠΣ, ενώ τη μελέτη έχουν ήδη αναλάβει οι τεχνικές υπηρεσίες της νομαρχίας Λάρισας, με την υποστήριξη της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας. Η μελέτη αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2008. Ο κ. Αβραμόπουλος πρόσθεσε ότι έπεσαν οι υπογραφές και έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση της δημιουργίας του πολυδύναμου ιατρείου Λιβαδίου Ελασσόνας και του δήμου Πολυδάμαντα.

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7720

No comments yet

Σχολιάστε